Εκλογες 2023

Η Αρκαδία έστειλε τη "μάχη" της Περιφέρειας στον Β' γύρο!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Είναι η μοναδική Περιφερειακή Ενότητα, από τις 5, στην οποία ο Π. Τατούλης επικρατεί του Δ. Πτωχού.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 θα κριθεί ο νικητής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μια και μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δ. Πτωχός δεν καταφέρνει, οριακά, να πιάσει το πολυπόθητο -για τον ίδιο- 43%. Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 99,77% το ποσοστό του επικεφαλής της παράταξης "Πελοπόννησος Μπροστά" αγγίζει το 42,59%, με τον πρώην Περιφερειάρχη και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος", να βρίσκεται στο 31,85%. 

Ουσιαστικά η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας είναι αυτή που... κρατά ζωντανό τον Πέτρο Τατούλη δίνοντάς του μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τον αντίπαλό του μια και το ποσοστό για την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" βρίσκεται στο 42,08% και αυτό του κ. Πτωχού στο 31,40%! Στις άλλες τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου ο εκλεκτός της Ν.Δ. επικρατεί έχοντας σε τρεις απ' αυτές διψήφια διαφορά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Π.Ε. Μεσσηνίας όπου τις δύο παρατάξεις χωρίζουν 23 ποσοστιαίες μονάδες!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν αναλυτικά τα ποσοστά στις 5 Π.Ε. της Περιφέρειάς μας:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.