Εκλογες 2023

Η Β. Μαυραειδοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα σε δήμο, Περιφέρεια

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας μένει εκτός δημοτικού συμβουλίου, ενώ ζήτησε στήριξη για τον Δ. Πτωχό.

Θα είμαι ειλικρινής όπως άλλωστε είμαι πάντα ! Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Τρίπολης  δε με χαροποιεί , παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία στο έργο της δημοτικής αρχής και συγχαρητήρια σε όσους υποψήφιους και από τους 2 συνδυασμούς εκλέγονται  για πρώτη φορά !Όσοι με ξέρετε γνωρίζεται ότι όταν πιστεύω σε κάτι το υπερασπίζομαι με πάθος . Πίστεψα και πιστεύω στο Συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη και στον ίδιον προσωπικά ! 

Ευχαριστώ ειλικρινά μέσα απ την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα  , οικογένεια , φίλους  , συγγενείς , όσους πίστεψαν σε μένα , όλους όσους μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες , τις ίδιες ιδέες τις ίδιες ανησυχίες τα ίδια ξενύχτια το ίδιο πάθος για να αλλάξει  κάτι στην πόλη μας !

Εγώ  δεν εκλέγομαι διότι ο Φάλανθος  είναι μονοεδρική και την έδρα την καταλαμβάνει ο Δήμαρχος .

Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που κάποιοι λειτούργησαν στην προεκλογική περίοδο και δε θα επεκταθώ ..

Αυτά δεν είναι πολιτικός πολιτισμός ….

Ανάλυση εκλογικού αποτελέσματος έχουμε καιρό μπροστά μας να κάνουμε …

Ειλικρινά όμως είμαι υπερήφανη για τον αγώνα που δώσαμε και για τον προσωπικό μου αγώνα. Είναι αυτό που λέμε έχω τη συνείδηση μου καθαρή ! 

Στα περιφερειακά τώρα πάμε για δεύτερη Κυριακή .Θέλω να  συγχαρώ τους υποψήφιους μας Στην Αρκαδία για τον πολιτισμένο ,ποιοτικό και έντιμο αγώνα που έδωσαν . Όμως ο αγώνας δε σταματά εδώ πάμε όλοι μαζί Ακόμα πιο δυνατά ,απαλλαγμένοι όλοι απ' τα δημοτικά  , για να κάνουμε πράξη την Νίκη του Δημήτρη Πτωχού!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.