Εκλογες 2023

Δημήτρης Πτωχός: Μακριά από παλαιοπολιτική και τοξικότητα (ηχητ.)

Φωτογραφία: αρχείου (Δελτίο Τύπου)

Μια Περιφέρεια, μακριά από "τοξικότητα" και ανούσιες αντιπαραθέσεις δήλωσε πως οραματίζεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στον arcadia 93.8

Mιλώντας στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Πτωχός τόνισε πως το διακύβευμα του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η απομάκρυνση από την "τοξικότητα" όσον αφορά τη διοίκηση της Περιφέρειας, ενώ έδωσε έμφαση στη συνεργασία, δηλώνοντας πως θα επιδιώξει κάθε δυνατή συνέργεια ακόμα και με τους αιρετούς άλλων Περιφερειακών συνδυασμών, όπως, φυσικά, και με τους πολίτες.

Επιπρόσθετα, ανέφερε τις πρωτοβουλίες που προτίθεται ν' αναλάβει, εάν εκλεγεί στη θέση του Περιφερειάρχη, προκειμένου ν' αμβλυνθεί το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια- και ειδικά η Αρκαδία-, αλλά και για να κερδηθεί το χαμένο έδαφος όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Πτωχού εδώ:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.