Ευρωεκλογες 2024

Συνάντηση Τζιούμη με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Σπ. Καρανικόλα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές για την Ευρωβουλή.

Συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή  στις προσεχείς εκλογές για την Ευρωβουλή κ. Καρανικόλα Σπύρο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Καρανικόλας ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και τα σημαντικά θέματα  που αφορούν το Δήμο Τρίπολης, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής και τη δυνατότητα διεκδίκησης – αξιοποίησης των διαθέσιμων ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων από τη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, ενώ από πλευράς του ο κ. Καρανικόλας αντευχήθηκε καλή δύναμη για τη νέα θητεία.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.