Ευρωεκλογες 2024

Καρχιμάκης από Τρίπολη: "Φτάνει η οργή για ν' αλλάξουμε τα πράγματα;" (pics-vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, κ. Λευτέρη Καρχιμάκη, όχι.

Ο κύριος Καρχιμάκης επισκέφθηκε σήμερα την Αρκαδία και συμμετείχε σ' εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο Μεγάλο Καφενείο της Τρίπολης. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η μητέρα του κατάγεται από τα Δολιανά, γεγονός που, όπως είπε και ο ίδιος, καθιστά το ενδιαφέρον του για την περιοχή μεγαλύτερο. Επίσης, ο κ. Καρχιμάκης είναι γιος του παλαιού Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Καρχιμάκη.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως οι Ευρωεκλογές θα πρέπει ν' αποτελέσουν μια νέα αφετηρία για την πολιτική της Ε.Ε, η οποία τα τελευταία 14 χρόνια βρίσκεται υπό την "ηγεμονία" των συντηρητικών δυνάμεων, γεγονός το οποίο οδηγεί και στην άνοδο της ακροδεξιάς. Επιπρόσθετα, τόνισε πως Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται ως προς το ποιος θα εμφανιστεί ως ο "καλύτερος μάνατζερ", χωρίς να μπορούν να διατυπώσουν και, πολύ περισσότερο, να εφαρμόσουν, πολιτικές που θα τονώσουν την Ελληνική κοινωνία και οικονομία, ειδικά όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ο κύριος Καρχιμάκης έκανε ειδική αναφορά στον πρώην Υπουργό και Βουλευτή, Κώστα Λαλιώτη, με τον οποίο συναντήθηκε πριν αποδεχθεί την πρόταση του κυρίου Ανδρουλάκη περί της υποψηφιότητας του.

Τέλος, υποστήριξε, σχετικά με τη "δικαιολογημένη οργή" των πολιτών λόγω της ασκούμενης από την Ε.Ε. πολιτικής, πως και στην Ολλανδία οι πολίτες είναι οργισμένοι- ο κ. Καρχιμάκης εργάζεται ως πανεπιστημιακός καθηγητής στην παραπάνω χώρα-, αλλά η οργή δεν φθάνει αν δεν υπάρξουν συγκροτημένες, ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις που, σύμφωνα με τον ίδιο, διαθέτουν οι Ευρωσοσιαλιστές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.