Συνεντευξεις

Τσαγκίρη στον "938": "Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας!" (ηχητικό)

Για το όνειρό της, που ποτέ δε σταμάτησε να κυνηγά, μίλησε στον Αρκαδία 938 η νεαρή Τριπολίτισσα, Ελευθερία Τσαγκίρη.

Η Τριπολίτισσα, Ελευθερία Τσαγκίρη, αγαπά το τραγούδι και μας το δείχνει με κάθε τρόπο! Σε ψυχαγωγικά προγράμματα της Τρίπολης είτε πρόκειται για κέντρο διασκέδασης, είτε για χώρο συνεστίασης είτε για συναυλία, η Ελευθερία κάνει καλά αυτό, που ξέρει και αγαπά: τραγουδά!

Φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής, πλέον, στη Θεσσαλονίκη η Ελευθερία μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για την πρώτη της ηχογράφηση σε στούντιο, τα όνειρά της αλλά και τη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη!

Για το τραγούδι "Written on your skin", του οποίου είναι η ερμηνεύτρια και στιχουργός, είπε:

"Με το τραγούδι αυτό, ήθελα απλά να εκφράσω κάποια πράγματα και να καταφέρω να "αγγίξω" κάποιον, που θα το ακούσει! Δεν είναι τα views ο πρωταρχικός στόχος. Ασφαλώς και μας απασχολεί και αυτό σαν ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα με ενδιαφέρει να "περάσω" κάτι στον ακροατή!"

"Είναι ένα project, πάνω στο οποίο δουλεύαμε αρκετό καιρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Θεόδωρο Μπουρνά, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό μου για όλη αυτή την προσπάθεια, έχει συνθέσει τη μουσική, έχει κάνει την ενορχήστρωση κι έχει και το στούντιο ηχογράφησης "Arkadikon Studio" στη Θεσσαλονίκη! Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Λάζαρο Βασιλείου για τη βοήθεια με την κάμερα, ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα του video clip" πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Οι στόχοι της Ελευθερίας είναι η ολοκλήρωση των σπουδών της, η επαγγελματική της αποκατάσταση αλλά και μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά!

Για τη ζωή της ως φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη είπε:

"Είναι πολύ όμορφα εδώ! Η Θεσσαλονίκη είναι μία πολύ καλά οργανωμένη -ως προς αυτό το κομμάτι- πόλη!... Δεν αντιμετωπίζουμε εδώ τα προβλήματα, που έχουν οι φοιτητές στην Τρίπολη (αναφορικά με μετακίνηση από και προς τον χώρο του Πανεπιστημίου ή φωτισμό διαδρομής) και κάνουμε τα μαθήματά μας σε ένα καινούριο κτίριο, που είναι πλήρες από πλευράς υποδομών!"

Τέλος, η Ελευθερία έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους νέους: "Θέλω να πω ένα πράγμα σε όλους τους νέους: να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας. Μην εγκαταλείπετε ποτέ αυτό, που θέλετε!"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.