Συνεντευξεις

Καϋμενάκης: "Να φύγουν οι νταβατζήδες από το ποδόσφαιρο" (video)

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης μίλησε, για τις μεταγραφές του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά "να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να φύγουν οι νταβατζήδες".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό μέχρι τώρα: "Προχωράμε σιγά σιγά. Εχουμε κάποιους στόχους τους οποίους τους παρακολουθούμε κι από πέρυσι. Σιγά σιγά προσπαθούμε να τις ολοκληρώσουμε. Οπως ξέρετε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως για να μη πω ξευτελισμένο και υποτιμημένο, είναι δύσκολο να φέρουμε καλούς παίκτες και παίκτες από καλύτερα πρωταθλήματα του εξωτερικού, διότι βλέποντας όλα αυτά τα αίσχη δεν θέλει να έρθει κανένας".

Προσπαθούμε πάντως για το καλύτερο. Ελπίζουμε κάποια στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει και να φύγουν οι νταβατζήδες, οι "μεγάλοι" από τη μέση και να βάλουν μυαλό για το καλό του ποδοσφαίρου. Να βάλει μυαλό και η ΕΠΟ γιατί έτσι όπως πάμε θα τα κλείσουμε τα μαγαζιά να πάμε να κάνουμε κάτι άλλο".

Τέλος, μίλησε για τις προσθήκες που χρειάζεται ο Αστέρας αλλά και για τον προπονητή: "Η ομάδα θέλει ακόμα 3-4 προσθήκες. Ισως και πέντε. Περιμένουμε τον προπονητή να έρθει σύντομα. Είναι βεβαια ενήμερος. Αλλά όπως σας είπα δυσκολεύει γιατί είναι δύσκολο να πείσουμε ανθρώπους να έρθουν σε αυτό το πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.