Περιεργα

Απτόητος ιερέας αγιάζει αστυνομικούς και περιπολικά!

Tηλεοπτικός σταθμός "κατέγραψε" ιερέα στον Άγιο Πολύκαρπο Θεσσαλονίκης να..ραντίζει με αγιασμό περιπολικά!

Ο ιερέας δεν φορούσε μάσκα, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς, οι οποίοι άνοιξαν και το αυτοκίνητο για να μπορέσει ο ιερέας ν' "αγιάσει" το εσωτερικό του. 

Το στιγμιότυπο που "ξεχώρισε" ήταν αυτό κατά το οποίο μια γυναίκα αστυνομικός, εξερχόμενη από περιπολικό που είχε φθάσει στο σημείο και προκειμένου να λάβει και αυτή τον αγιασμό, κατεβάζει τη μάσκα της και φιλά τον σταυρό που κρατούσε ο ιερέας στο χέρι του. 

Ανάλογη πράξη έκανε και ένας άλλος αστυνομικός λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει τη μάσκα προστασίας του. Τις εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Δερμιτζάκης: Μην απορείτε που θα είμαστε για καιρό σε lockdown

Mε ανάρτησή του στο facebook, ο καθηγητής Γενετικής, κ. Μανώλης Δερμιτζάκης, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό αλλά και την απογοήτευση του από τις εικόνες που "κυκλοφόρησαν" στο διαδίκτυο και παρουσίασαν συνωστισμούς εντός κι εκτός Εκκλησιών.

 

Στο ίδιο "μήκος κύματος" κινήθηκαν και δηλώσεις του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε "πολύ ανησυχητικές" τις εικόνες από τις Εκκλησίες.

(κεντρική φωτογραφία copyright Youtube)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.