Επικαιροτητα

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Πελοπόννησο.

 

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πελοπόννησο παρακάτω:

 

Δυτική Πελοπόννησος 

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που σταδιακά από τα μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πού θα εκδηλωθούν την Κυριακή έντονα φαινόμενα

Την Κυριακή (17/12) στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι τη νύχτα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη και το πρωί πιθανόν στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά. 

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. 

Στα ανατολικά νότιοι 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν από δυτικές διευθύνσεις και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από τα βορειοδυτικά.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.