Επικαιροτητα

Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο.

 

Την Καθαρά Δευτέρα, το σκηνικό του καιρού χαρακτηρίζεται άστατο με ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, ενώ από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά ενδέχεται να προσεγγίσει τη χώρα νέο κύμα κακοκαιρίας.

 

Αναλυτική πρόγνωση σύμφωνα με την ΕΜΥ:

 

Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου και βόρειους ανέμους εντάσεως 3-4 μποφόρ.

 

Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 5-6 μποφόρ.

 

Κυριακή 

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν, ενώ τοπικά περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Καθαρά Δευτέρα 

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα κεντρικά, με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μικρή πτώση από τα βόρεια.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.