Επικαιροτητα

Νέα συνεδρίαση της επιτροπής για το ΣΔΑΜ Μεγαλόπολης

Τι ζήτησε ο περιφερειάρχης.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συμμετείχε στην συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, χθες Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, της Συντονιστικής Επιτροπής για την κατάρτιση και υλοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ), υπό την προεδρία του Κωστή Μουσουρούλη.

Ο περιφερειάρχης κατέθεσε τις απόψεις της Περιφέρειας, η οποία -όπως ενημέρωσε- προχωρεί τη διαδικασία προσδιορισμού της ΒΙΠΕ Μεγαλόπολης:

"Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να λειτουργήσουν μονάδες αναπτυξιακές, παραγωγικές και κοινωνικές, πριν το 2023 ή τουλάχιστον μέχρι το 2023" σημείωσε ο Π. Νίκας, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να κλείσουν εργοστάσια χωρίς προηγουμένως να έχουν γίνει οι ενέργειες που πρέπει για τους εργαζόμενους σε αυτά.

Παράλληλα, προχωρεί και η συγκρότηση δύο επιτροπών, των εταίρων καθώς και αυτής που καλείται να προσδιορίσει την επιβαρυμένη από την εξόρυξη γη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.