Επικαιροτητα

Ανοιχτή πρόσκληση για εθελοντές για το ΚΑΠΗ Δ. Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Την απευθύνει το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ που  επιθυμούν να  προσφέρουν το διαθέσιμο χρόνο τους και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων του  Κ.Α.Π.Η.  που επικεντρώνονται στην παροχή υπηρεσιών  συμβάλλοντας σε μια ζωή υψηλής ποιότητας και αξιοπρέπειας  για τους ηλικιωμένους. Η δημιουργική απασχόληση, η  δραστηριοποίηση των μελών του ΚΑΠΗ  αποτελεί  σημαντικό στόχο.  Οι ανάγκες  που επιζητεί η δομή να καλύψει είναι:

▪ Η  ενασχόληση  των μελών με κάποια μορφή εικαστικών τεχνών,  καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή και άλλου είδους χειροτεχνικές και κατασκευαστικές δραστηριότητες.

▪ Η εκγύμναση-άσκηση  των μελών στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. που  αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα των ηλικιωμένων προς τη διατήρηση της σωματικής -  ψυχικής υγείας και της ποιότητας ζωής γενικότερα. 

Οι εθελοντές θα λειτουργούν με την συνεχή συνεργασία και υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού του Κ.Α.Π.Η. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εθελοντές/όντριες μπορούν να ενημερωθούν για επιμέρους θέματα αλλά και να θέσουν τις προτάσεις τους στα γραφεία του Κ.Α.Π.Η.  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 31. 

Υπεύθυνος υπάλληλος: Προϊσταμένη ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης κ. Πανουτσοπούλου Αικ/νη                                                                        

Τηλ. Επικοινωνίας: 2710224423 @ 2710243747

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.