Επικαιροτητα

"Επίθεση" Τατούλη σε Κωνσταντινόπουλο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Τι αναφέρει ανακοίνωση του πρώην Περιφερειάρχη της Πελοποννήσου

Μετά τις συνεχιζόμενες δηλώσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, οι οποίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές για το σύνολο των στελεχών της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της κ.Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Είναι πραγματικά ντροπή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκμεταλλευόμενος το βήμα της Βουλής να προσπαθεί να σπιλώσει τα μέλη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με αναίσχυντα ψεύδη. Η «Νέα Πελοπόννησος» τη δύσκολη δεκαετία της κρίσης και των μνημονίων υλοποίησε καινοτόμες προοδευτικές πολιτικές προς όφελος των πολιτών και του τόπου. 

Ως επικεφαλής της παράταξης οφείλω να παρέμβω για την αποκατάσταση της αλήθειας και να δώσω τις απαντήσεις που αρμόζουν στον κ.Κωνσταντινόπουλο.

Η Ανεξάρτητη «Νέα Πελοπόννησος» ήταν η πρώτη και μόνη Αυτοδιοικητική παράταξη που χαρακτήρισε δημόσια τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και καταδίκασε τα άγρια και θλιβερά γεγονότα του Μελιγαλά. Ο ισχυρισμός που διακινεί για ημέρες ο κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ότι δήθεν ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη & της Επιχείρησης που πρότεινε η «Νέα Πελοπόννησος» και Αντιπρόεδρος τότε του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Γιώργος Μπουλούκος, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής είναι ένα τεράστιο σε γνώση του ψέμα, για το οποίο άλλωστε έχουν υποβληθεί από τον ίδιο αγωγές. 

Τα ψέματα του κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου είναι περισσότερο ιδιοτελή και λιγότερο υπηρετούν το ρόλο του «λαγού» που τόσο καλά γνωρίζει ο ίδιος να εξυπηρετεί.

Απαιτώ από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ.Νίκο Ανδρουλάκη να «μαζέψει» σήμερα κιόλας τον βουλευτή του, κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και να του ζητήσει άμεσα να αποκαταστήσει την αλήθεια. 

Επίσης να «μαζέψει» τον εκπρόσωπο του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και υποψήφιο Περιφερειάρχη του κ.Οδυσσέα Κωνταντινόπουλου στις εκλογές του 2019, ο οποίος αποτελεί έμμισθο δεκανίκι του ακραία συντηρητικού και αντιδημοκρατικού Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα και από κοινού με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής χτίζουν τις απαιτούμενες πλειοψηφίες. Προοδευτικές; Ασφαλώς προοδευτικές για την πάρτη τους. Ας απαντήσει και σε αυτό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που κόπτεται τόσο για τα περί προοδευτικών πολιτικών.

Η Ανεξάρτητη «Νέα Πελοπόννησος», η ακομμάτιστη Αυτοδιοικητική παράταξη, που ανέλαβε να υποστηρίξει όσο καμία άλλη τη σημαντική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», αποτελεί η ίδια μια τεράστια θεσμική, δημοκρατική και προοδευτική καινοτομία, αφού ανέλαβε σε ανύποπτους και σκληρά κομματικούς καιρούς να ενώσει με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο και υπό ένα ρεαλιστικό και πατριωτικό όραμα πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Με σεβασμό στα πολιτικά κόμματα, αλλά χωρίς να σκύβει δουλικά το κεφάλι, διεκδικώντας μαζί με την κοινωνία ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές, η Ανεξάρτητη «Νέα Πελοπόννησος» πιο ισχυρή από ποτέ θα είναι παρούσα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023».

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.