Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 25χρονου ημεδαπού για ναρκωτικά

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 17.7.2021 έως 11.00 ώρα της 18.7.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (17.7.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα 

Συνελήφθησαν, χθες (17.7.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις (3) ημεδαποί, 20, 24 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,6- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης,  ράβδος (γκλοπ) και μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθησαν, σήμερα (18.7.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και -9- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.