Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 18.9.2021 έως 11.00 ώρα της 19.9.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (18.9.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου

Χθες (18.9.2021) το πρωί, στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τάραψας–Μονεμβάσιας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 22χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Από την προανάκριση προέκυψε εμπλοκή και άλλου οχήματος-Ι.Χ. φορτηγού, το οποίο οδηγούσε 56χρονος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (18.9.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (18.9.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από οικόπεδο 40χρονου ημεδαπού, υλικά οικοδομής, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.