Πολιτικη

Ο Φλαμπουράρης ανακοίνωσε τη ΣΔΙΤ

Ανακοινώθηκε η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα, στη συνεδρία για την Ενέργεια και το Περιβάλλον, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Στη συνεδρία συμμετέχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί και, ειδικότερα, ο κ. Σταθάκης, Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε πως η διαχείριση των απορριμμάτων επίκειται για την Πελοπόννησο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ ο κ. Φάμελλος- που χειροκροτήθηκε θερμά- δήλωσε πως οι Δήμοι Γορτυνίας και Μεγαλόπολης πρέπει μέχρι τα μέσα Μαΐου να στείλουν συμπληρωματικά στοιχεία για τους δασικούς χάρτες.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης σχολίασε την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, αλλά με σκωπτικό τρόπο, ενώ στην τοποθέτησή του δήλωσε πως το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, υπάρχουν πολλές αντιδράσεις και θα πρέπει να επανεξεταστεί.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.