Πολιτικη

Σαράντος Αλεξανδρής: "Eποχές αλήστου μνήμης"

Ως πρωτόγνωρο γεγονός στο χώρο της Αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζει ο Σαράντος Αλεξανδρής την καταγγελία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

 

Η καταγγελία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για παρακολούθηση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών της επικοινωνιών, αποτελεί σοβαρό πολιτικό γεγονός.

 

Η επαλήθευση της καταγγελίας, αναδεικνύει ένα πρωτόγνωρο και συνάμα εκφυλιστικό γεγονός στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, μια πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα. 

 

Τέτοια γεγονότα μας θυμίζουν και επαναφέρουν "εποχές αλήστου μνήμης" προηγούμενων δεκαετιών με τις περίφημες περιπτώσεις υποκλοπών Τόμπρα - Μαυρίκη - Vodafon στο κεντρικό πολιτικό πεδίο.

 

Τέτοια απαράδεκτα και καταδικασμένα στην συνείδηση των πολιτών φαινόμενα πλήττουν τη δημοκρατική και πολιτική λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και των σχέσεων της με τους πολίτες και την κοινωνία.

 

Αλγεινή εντύπωση προξενεί η αντίδραση της ηγεσίας της Περιφερειακής Αρχής η οποία αντί να τοποθετηθεί για την ουσία της κακουργηματικής πράξης ανέδειξε ως κύριο θέμα τη διαδικασία. Αυτός ο χειρισμός δημιουργείεύλογα ερωτηματικά.

 

Διότι το θέμα είναι αναφέρεται στη λειτουργία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

 -Απαιτούμε από  την ηγεσίας της Περιφερειακής Αρχής να συμβάλλει στη πλήρη διαφάνεια και τη διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης και όχι να ασχολείται  με διαδικαστικά ζητήματα και με ενδοπαραταξιακά θέματα όπως επιχειρήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος. 

 

-Απαιτούμε άμεσα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις δικαστικές αρχές με πλήρη καταλογισμό ευθυνών όχι μόνο στους φυσικούς αλλά και στους ηθικούς αυτουργούς αυτού του σοβαροτάτου γεγονότος το οποίο συνιστά καταδικαστέα αντιδημοκρατική εκτροπή.

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.