Πολιτικη

Τατούλη: "Eίμαστε πολλοί και είμαστε ενωμένοι" (video)

Mπροστά από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, η πολιτευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Εύη Τατούλη, μίλησε σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για το Μακεδονικό.

Η κ. Τατούλη έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Μπροστά από το Κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, είχα την χαρά να ενώσω τη φωνή μου με τους χιλιάδες ομογενείς μας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από πολλές πολιτείες, στο μεγάλο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την προηγούμενη εβδομάδα.

"Eίμαστε πολλοί και είμαστε ενωμένοι. Γιατί η Ελλάδα δεν είναι μόνο οι Έλληνες που ζουν στα σύνορά της. Η Ελλάδα είναι παντού" ήταν μερικά από τα λόγια που τους είπα, τονίζοντας παράλληλα ότι κανένας δεν μπορεί να παραχαράξει την ιστορία μας και κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει από την Ελλάδα ούτε ένα μικρό της κομματάκι".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.