Πολιτικη

Πρωτοβουλία Παπαηλιού για πυροσβεστικά κλιμάκια σε Νεστάνη, Βελιγοστή

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Γιώργος Η. Παπαηλιού  sυναντήθηκε στην Τρίπολη με αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία του έθεσαν το ζήτημα της δημιουργίας πυροσβεστικών κλιμακίων στον άξονα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Μεγαλόπολης-Καλαμάτας, και ειδικότερα στα διόδια Νεστάνης και Βελιγοστής, όπως προβλέπεται στη σύμβαση με το «Μορέα», της ενίσχυσης των υπηρεσιών πλησίον του αυτοκινητόδρομου και της περσινής ανάρτησης του πίνακα των μορίων.    

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού συμφώνησε να αναδείξει το θέμα, υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαία η δικαιότερη κατανομή στελέχωσης  των οργανικών θέσεων του προσωπικού, ώστε το Πυροσβεστικό Σώμα να μπορέσει να ανταποκριθεί περισσότερο αποτελεσματικά στην αποστολή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου, λόγω του ανάγλυφου και των καιρικών συνθηκών, εκδηλώνονται πολλές πυρκαγιές αλλά και άλλες φυσικές καταστροφές.    

Επίσης ετέθη το θέμα των λαθών που έχουν εμφιλοχωρίσει στον πίνακα μορίων κατά την περσινή ανάρτησή του.   

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού συμφώνησε επίσης να αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ευλόγως έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των πυροσβεστών. Ο πίνακας, εφόσον περιέχει λάθη,  πρέπει να διορθωθεί. Άλλως θα αδικηθούν πολλοί κατά τις φετινές τοποθετήσεις και μεταθέσεις.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.