Πολιτικη

ΑΡΚΑΔΙΑ: Παρουσίαση σχεδίου προγράμματος θέσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

"Διαμορφώνουμε αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την ανόρθωση της κοινωνίας και της χώρας", σημείωσε στην εκδήλωση ο επικεφαλής Γιώργος Σταθάκης.

Η νομαρχιακή επιτροπή Αρκαδίας πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με τον επικεφαλής της επιτροπής Γιώργο Σταθάκη.

Ολοκληρώνοντας έναν πρώτο κύκλο διεύρυνσης και έχοντας προχωρήσει στην ανασυγκρότηση των τοπικών μας οργανώσεων, συζητάμε με τα μέλη και την κοινωνία την διαμόρφωση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης για την επόμενη μέρα, που θα αντιμετωπίζει τις πολλαπλές προκλήσεις της εποχής μας και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αριστερή, προοδευτική διακυβέρνηση.

Οι άξονες του σχεδίου των θέσεων είναι σε δημόσια κοινωνική διαβούλευση και η συζήτηση και ο διάλογος θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα και σε θεματικές στις οργανώσεις, αλλά και με εξωστρέφεια με θεσμικούς φορείς και ενεργούς πολίτες.

Βασικοί άξονες, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, είναι:

Η Κοινωνική Συμφωνία για την Πράσινη Μετάβαση

Η καταπολέμηση των ανισοτήτων- Για ένα καθολικό κοινωνικό κράτος, για την επαναθεμελίωση της παιδείας και του πολιτισμού ως δημοσίων αγαθών

Δημοκρατία- Δικαιώματα.

Για μια ισχυρή, δημοκρατική, κοινωνική και οικολογική Ευρώπη

Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.