Πολιτικη

Οδυσσέας: Να αποκατασταθεί άμεσα η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου

Αναφορά του Αρκά βουλευτή προς τον υπουργό Μεταφορών.

Σε ανακοίνωση που απέστειλε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρει:

Μέσω της άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, αναφέρω στο Υπουργείο Μεταφορών την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης σύμφωνα με το οποίο ζητείται να αποκατασταθεί άμεσα η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου καθώς και να αξιοποιηθεί η πολιτιστική κληρονομιά των υποδομών του Σιδηροδρόμου.

Καλώ τον Υπουργό να ενημερωθεί για το σημαντικό αυτό θέμα και να δώσει απαντήσεις σχετικά με την υλοποίηση του αιτήματος

Ακολουθεί η αναφορά:

AΝΑΦΟΡΑ

Προς: Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κ. Αχ. Καραμανλή

Θέμα: Αποκατάσταση  της σιδηροδρομικής γραμμής Πελοποννήσου

Κύριε Υπουργέ,

Σας αναφέρω την αρ. 132/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης όπου ζητείται να αποκατασταθεί άμεσα η σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου καθώς και να αξιοποιηθεί η πολιτιστική κληρονομιά των υποδομών του Σιδηροδρόμου.

Σας καλώ να λάβετε γνώση και να με ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες της αρμοδιότητάς σας επί του σημαντικού αυτού θέματος.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.