Πολιτικη

Αρκαδία: Περιοδεία κλιμακίου υπουργών και βουλευτών της ΝΔ

Διαβάστε ποιοι αναμένεται να βρεθούν στα... μέρη μας την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.

Μπορεί στα πολιτικά πηγαδάκια η συζήτηση, αλλά και τα στοιχήματα, ν' αφορούν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ωστόσο στην Πειραιώς φουλάρουν με στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο στο τι έχει αλλάξει με τη διακυβέρνηση της ΝΔ και γιατί θα πρέπει αυτή να συνεχιστεί...

Στο πλαίσιο αυτό και μέχρι ο πρωθυπουργός να λάβει τις όποιες αποφάσεις για τις εκλογές, σειρά για το κυβερνών κόμμα έχουν οι περιοδείες. Και, επειδή ο κ. Μητσοτάκης έχει αρκετά ταξίδια μπροστά του για τις επόμενες είκοσι μέρες, η μπάλα περνά σε μικτά κλιμάκια υπουργών και βουλευτών, υπό τον συντονισμό του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη.

Έτσι, όπως έχει γίνει γνωστό, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ένα τέτοιο κλιμάκιο θα επισκεφθεί και την Αρκαδία με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μπαγινέτα και τους βουλευτές Διονύση Ακτύπη, Άννα Καραμανλή και Φίλιππο Φόρτωμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.