Πολιτικη

Νέος συντονιστής στην Οργάνωση Μελών Δυτικού Τομέα Δ. Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε ποιος εξελέγη, καθώς και το όνομα της Αναπληρώτριας Συντονίστριας.

"Μετά από την ψηφοφορία εκλέχθηκε νέος Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Δυτικού Τομέα Δήμου Τρίπολης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Θοδωρής Πλέσσιας, στον οποίο με υπερηφάνεια παραδίδω τη σκυτάλη της Οργάνωσης, έχοντας κάνει ότι ήταν δυνατό για την προώθηση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών ιδεών, την Αλληλεγγύη των μελών και τον αγώνα για τη Δίκαιη Κοινωνία", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Γεώργιος Φαράντος, μέλος της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Διδάσκων (ΕΣΠΑ) Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αναπληρώτρια συντονίστρια εκλέχθηκε η Δήμητρα Αλουπογιάννη. "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για τη συνδρομή τους", καταλήγει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.