Πολιτικη

Μήνυμα Νίκου Τσιαμούλου για τη νέα σχολική χρονιά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η ανακοίνωση- Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Από καρδιάς, εύχομαι ολόψυχα υγεία και δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Καλή πρόοδο.

Όσον αφορά τους στυλοβάτες του εκπαιδευτικού μας συστήματος, τους δάσκαλους και καθηγητές μας, αλλά και τους αφανείς-“ήρωες” γονείς, τους εύχομαι υπομονή και κουράγιο στο δύσκολο έργο τους δηλαδή στην αμέριστη βοήθεια στους μαθητές μας ώστε να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Πιθανές ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό και οποιοδήποτε άλλα εμπόδια στον Τομέα της Παιδείας, ελπίζω να ξεπεραστούν άμεσα ώστε να κυλήσει ομαλά η φετινή χρονιά.

Η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» θα είναι στο πλευρό σας, διεκδικώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση ώστε να προσφέρονται στους μαθητές μας οι καλύτερες συνθήκες για μάθηση.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!!!

Νίκος Π. Τσιαμούλος

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.