Πολιτικη

Νέα Πελοπόννησος : "Άμεση διόρθωση όλων των προκαταβολών του ΟΠΕΚΕΠΕ"

Φωτογραφία: αρχείου (Δελτίου Τύπου)

Οι Περιφερειακές Σύμβουλοι της "Νέας Πελοποννήσου" Νικολάκου Κωνσταντίνα και Σπυριδάκου Μαργαρίτα ζητούν να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στο Πε.Συ. το θέμα της καταβολής της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:

Η καταβολή της προκαταβολής, της ενιαίας ενίσχυσης που δόθηκε πριν λίγες μέρες, δημιούργησε ιδιαίτερο προβληματισμό και αγωνία στους παραγωγούς μας με δεδομένο ότι υπήρξαν σημαντικές μειώσεις των ποσών που τους καταβληθήκαν.

Λόγω του κατεπείγοντoς και της σημαντικότητας του θέματος αλλά και της απόλυτης ασάφειας που επικρατεί σχετικά με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και των διασταυρωτικών ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2023 παρακαλούμε όπως:

Εντάξετε εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τέταρτη 1 Νοεμβρίου 2023 το θέμα:

«Άμεση διόρθωση ΟΛΩΝ των προκαταβολών που καταβλήθηκαν με μειωμένα ποσά ως ενιαία ενίσχυση στους παραγωγούς μας - Άμεση καταβολή της προκαταβολής σε όλους τους παραγωγούς που μεταβίβασαν δικαιώματα και δεν τους καταβληθήκαν καθόλου ποσά προκαταβολών της ενιαίας ενίσχυσης».

 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Νικολάκου Κωνσταντίνα 

Σπυριδάκου Μαργαρίτα

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.