Εκλογες 2019

Νέος υποψήφιος στην παράταξη "Νέα Τρίπολη"

Νέο υποψήφιο για την παράταξη "Νέα Τρίπολη", παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σμυρνιώτης. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου: 

"Στην πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, έναν καταξιωμένο επιστήμονα, τον Διευθυντή του Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο ΓΝ Τρίπολης Γιώργο Τζώρτζη.

Ο Γιώργος Τζώρτζης γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1965 όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988. Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός Υγειονομικού στο 411 ΓΣΝ Τρίπολης.

Ειδικεύθηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2001. Εκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική  Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πρετόριας Νοτίου Αφρικής όπου απέκτησε και το MSc University of Pretoria. Μετεκπαιδεύθηκε στη συνέχεια στην Πανεπιστημιακή Κλινική ΣΓΠΧ του ΓΝ Ευαγγελισμός στην Χειρουργική Ογκολογία της Τραχηλοπροσωπικής Xώρας καθώς και στην Γερμανία και Αυστρία.

Έχει αναπτύξει εκτεταμένη ακαδημαϊκή δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια με συμμετοχή σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια και παρουσιάσεις – ομιλίες σε εκδηλώσεις συνεχιζόμενης εκπαίδευσης οδοντιάτρων – ιατρών. Έχει ανακοινώσει και δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Ρέτσου Αναστασία. Έχει δυο παιδιά, τον Ανδριανό-Σεραφείμ, φοιτητή Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και την Ουρανία, μαθήτρια γυμνασίου.

Είναι Διευθυντής του Τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο ΓΝ Τρίπολης από το 2012. Στα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται το τραύμα, η χειρουργική ογκολογία του στόματος και των σιαλογόνων αδένων και η εμφυτευματολογία. 

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος, της International Association of Oral and Maxillofacial Surgery, της European Association for Cranio-Maxillofacial Surgery και της European Association of Facial Plastic Surgery.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Τζώρτζης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η απόφασή μου να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ως μοναδικό στόχο να υπηρετήσω την πόλη μας. Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που καλούμαι να επωμιστώ ζητώ τη στήριξή σας για να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας. Η επιστημονική κατάρτιση, η εμπειρία, η διαλλακτικότητα και κυρίως η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά αποτελούν τα εχέγγυα για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.»

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.