Αρκαδια: Εκλογες 2019

O Βαγγέλης Νικήτας υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Άλλη μία υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου για τις αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Σμυρνιώτη:

"Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης, έναν καταξιωμένο συμπολίτη μας στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Αυτοδιοίκησης, τον Βαγγέλη Νικήτα.

Ο Βαγγέλης Νικήτας γεννήθηκε στα Λαγκάδια και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Τρίπολης. Στη συνέχεια φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. 

Κατά την διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών.

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς.

Στη συνέχεια διορίστηκε ως εκπαιδευτικός και υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Αρκαδίας ενώ σήμερα είναι Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Στον εκπαιδευτικό χώρο ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό, εκλεγόμενος κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Αρκαδίας και αιρετός εκπρόσωπος τόσο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Ν. Αρκαδίας όσο και στο Α.Π.Σ.Υ.Π.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 και του 2006 – το 2006 πρώτος σε σταυρούς – και διετέλεσε Αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007.

Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σίδερη, διοικητική υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης και έχουν δυο κόρες, την Ιωάννα Χημικό και την Δήμητρα απόφοιτο της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Βαγγέλης Νικήτας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αποδέχτηκα χωρίς κανένα δισταγμό την πρόσκληση του επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ Γιαάννη Σμυρνιώτη γιατί είναι μεγάλη η επιθυμία μου να συμβάλω – στο μέτρο των δυνάμεών μου – σε μια ριζική επανεκκίνηση που θεωρώ ότι έχει ανάγκη ο Δήμος Τρίπολης. Επιθυμώ για μια ακόμα φορά – όπως έκανα πάντα και στο παρελθόν – να αναμετρηθώ με τα προβλήματα του Δήμου μας και να προσπαθήσω να βελτιώσω την καθημερινότητά μας. Δηλώνω παρών στην προσπάθεια της ΝΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, επειδή το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το διεκδικούν και γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα...».

Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Τρίπολης και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.