Εκλογες 2019

Νέος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Τσιαμούλου

Mε την παράταξη "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, θα είναι υποψήφιος ο Φαχούρι Ιμπραχήμ.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φαχούρι Ιμπραχήμ με το συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα"!

Ονομάζομαι Φαχούρι Ιμπραχήμ του Σάλεχ και έχω γεννηθεί στην Ιορδανία. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κολλιάκου καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε 5 παιδιά. Είμαι Ιατρός , με ειδικότητα στην Παιδοχειρουργική, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία από τα Νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού” και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στην προσπάθεια του να αναγεννήσει τον Δήμο της Τρίπολης και να υλοποιήσει το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα. Ο Νίκος είναι ικανός, νέος, εργατικός, έμπειρος και αξιόπιστος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχω ξαναθέσει τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με άλλη παράταξη και ξανακατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο με κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο που εκφράζει ο Νίκος Τσιαμούλος.    

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.