Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Ανέλιξη"-Φιλοτεχνικός συμπράττουν για όλους μας

Γίνονται εκδηλώσεις στην Τρίπολη; Ναι και μάλιστα αναμένονται με πολλή ανυπομονησία.

Το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας "ΑΝΕΛΙΞΗ" σε συνεργασία με τον  Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης προσκαλούν παιδιά όλων των ηλικιών να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη δράση: "Η Μαριέττα και η Εριέττα".

Πρόκειται για παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, το οποίο θα αφηγηθεί η Ελένη Κουσκουρέλου και θα πλαισιωθεί από δραστηριότητες αλληλεπίδρασης με τα παιδιά (σωματική έκφραση, ζωγραφική, αυτοσχεδιασμοί).

Υπόθεση παραμυθιού: "Καλικάντζαροι μακρυχέρηδες και μακρυπόδηδες, στραβοχέρηδες, και στραβοπόδαροι  και μέσα σ’ αυτούς η Μαριέττα και η Εριέττα μ’ ένα σωρό δαιμόνια που θέλουν να τις παντρευτούν. Τι λέτε να γίνει τελικά;"

Ανταποκριθείτε στο διαδικτυακό μας κάλεσμα (zoom)  την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα: 6.00 - 7.00μ.μ.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Είναι απαραίτητο να έχετε δηλώσει τη συμμετοχή σας έως το Σάββατο 26/12/2020, (ονομ/νυμο, τηλ., και e-mail) στο e-mail του Κέντρου Πρόληψης: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.