Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Το αδιαχώρητο στην Πετρινού για τον Πλούταρχο (pics,vids)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ιδανικό "κλείσιμο" για τη διήμερη "Λευκή Νύχτα" της Τρίπολης η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου- Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Η πλατεία Πετρινού γνώρισε μεγάλες "πιένες" το βράδυ της Τετάρτης, καθώς γέμισε, ασφυκτικά, με κόσμο, ο οποίος έσπευσε να παρακολουθήσει τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου. Ο τελευταίος συνοδεύτηκε από τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα.

Είναι χαρακτηριστικό δε πως, εκ των προτέρων , είχαν "καπαρωθεί" και πολλά τραπέζια των παρακείμενων καταστημάτων εστίασης για το πολυαναμενόμενο event, μετατρέποντας την πλατεία της Τρίπολης κυριολεκτικά σε "πίστα" νυχτερινού μαγαζιού.

 Είναι γεγονός πως η Αρκαδική πρωτεύουσα, "διψασμένη" για εκδηλώσεις με καθιερωμένα ονόματα της εγχώριας πολιτιστικής παραγωγή, "αγκάλιασε" κι αυτή τη φορά τη διοργάνωση του Δήμου Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.