Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥΣΤΟΥ: Εθελοντικός Καθαρισμός και "Εργαστήρι Συναισθημάτων"

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Κυριακή 28 Μαΐου 2023, ώρα: 09:00 - 14:00

Πόρτες Μελιγούς

Εκδήλωση ανοικτή για το κοινό


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου σας προσκαλεί σε περιβαλλοντική δράση, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «prasiniΖΩntas», στην περιοχή της λιμνοθάλασσας του Μουστού που θα περιλαμβάνει: 

Εργαστήριο συναισθημάτων - workshop ζωγραφικής για παιδιά με θέμα «Φροντίζω για το περιβάλλον που ζω» και 

Εθελοντικό καθαρισμό στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την προστατευόμενη περιοχή της λιμνοθάλασσας, μια περιοχή με αξιόλογη χλωρίδα και πανίδα, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί γιορτή για μικρούς και μεγάλους με υγιεινά σνακ. 

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:

τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου, Γραφείο Άστρους Αρκαδίας τηλ: 27550 22021 (εσωτ. 2 & 5) e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

την Εθελοντική Ομάδας prasiniΖΩntas, τηλ: 6972855860 & 6980908235

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.