Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Ζόμπι....

Η κεντρική φωτογραφία είναι από ένα δρώμενο, στο Αμβούργο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την επικείμενη συνάντηση των G20, των επικεφαλής δηλαδή των κατά τεκμήριο είκοσι ισχυρότερων κρατών του πλανήτη.

Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο, οι διαδηλωτές θέλησαν να στείλουν το μήνυμα του αποκλεισμού των πολιτών από τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του κόσμου, αλλά και να κατακρίνουν την πολιτική απραξία και απάθεια της μαζικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Δύσης.

 

Γι' αυτό επελέγη η μορφή του Zombie ("ζωντανός" νεκρός), μια φιγούρα που μας έρχεται μέσα από την τέχνη και, κυρίως, αυτή του κινηματογράφου.

 

Τώρα, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πραγματικά ζόμπι: Είναι δείγμα θεατών από γύρισμα τηλεοπτικής εκπομπής , σε άλσος των Αθηνών...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.