Συνεντευξεις

Τάσος Γεωργουδιός: "Ο φάρος μας είναι η αγάπη!" (ηχητικό)

Για το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τίτλο "Φεύγουμε μαζί" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Τριπολίτης τραγουδοποιός, Τάσος Γεωργουδιός.

Με το τραγούδι "Φεύγουμε μαζί", το οποίο έχει συνθέσει, στιχουργήσει και ερμηνεύσει ο ίδιος, έκανε χθες (Τετάρτη 25 Μαϊου) το δισκογραφικό του ντεμπούτο ο 28χρονος Τάσος Γεωργουδιός.

Ο τραγουδοποιός, που κατάγεται από την Τρίπολη και ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 8 ετών, κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα μέσα από τη δισκογραφική εταιρία Final Touch, με την παραγωγή και την ενορχήστρωση να υπογράφει ο Τριπολίτης, Βασίλης Γεωργακόπουλος. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οπτικοποίησης του single υπογράφουν ο Τάσος Γεωργουδιός και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

"Το τραγούδι δεν είναι μόνο ερωτικό! Αν προσέξεις στη γέφυρα λέει "πέρασα φουρτούνες τόσες, κι άλλες τόσες για να 'ρθείς, να γεμίσει χρώματα η ζωή". Αυτό το σημείο αναφέρεται στις δυσκολίες, που βιώνουμε τα τελευταία χρόνα!" είπε ο Τάσος Γεωργουδιός για να συμπληρώσει: "Ο φάρος είναι η αγάπη. Με την αγάπη μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!"

- Ποιο ήταν το ερέθισμα, που οδήγησε τον Τάσο στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού;

- Τι ρόλο έπαιξαν στη ζωή του και στη λήψη αποφάσεων η θητεία του στον στρατό και η πανδημία του κορωνοϊού;

- Ποια είναι τα επαγγελματικά όνειρα του Τάσου;

- Υπάρχουν τελικά είδη στη μουσική;

- Πού έχει προγραμματίζει να εμφανίζεται το καλοκαίρι;

- Τι μήνυμα στέλνει σε όλους μας ο Τριπολίτης τραγουδοποιός;

 

Ο "Αρκαδία 938" εύχεται καλή επιτυχία στον Τάσο για την πρώτη δισκογραφική του δουλειά και καλή επαγγελματική και προσωπική συνέχεια!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.