Διαφορα

Πανελλήνιες 2023: Εξεταστικά κέντρα για τα μουσικά μαθήματα

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανακοινώθηκε το που θα δοθούν τα μαθήματα των υποψήφιων φοιτητών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε τα εξεταστικά κέντρα για τα μουσικά μαθήματα των Πανελληνίων 2023.

Αναλυτικά:

Α) Εξεταστικά Κέντρα Μουσικού Μαθήματος «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ»

ιγ) Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Διευθύνσεων Δ.Ε. Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας και Λακωνίας, θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (Νίκου Γκάτσου, Τ.Κ. 22132 – Τρίπολη).

Β) Εξεταστικά Κέντρα Μουσικού Μαθήματος «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ»

α) Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου, θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ και στα εξής Εξεταστικά Κέντρα ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου τους.

1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας (οδός Εμμανουήλ Παππά 6 και Φιλελλήνων, Τ.Κ. 14234 – Νέα Ιωνία), όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και Κ.

2. Στο Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων – αίθουσα «Jacqueline de Romilly» (Α. Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15180, Μαρούσι), όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ έως και Ω.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.