Πολιτικη

Τσιαμούλος: Να μειωθεί η τιμή ρεύματος και για την Τρίπολη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη-αλλάζουμε τα δεδομένα" καλεί τον Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες τάχιστα.

 

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

 

Η Δημοτική Παράταξη “ Τρίπολη – αλλάζουμε τα δεδομένα “, για άλλη μια φορά, θα αγωνιστεί και θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να στηρίξει τον αγώνα-τροπολογία για τη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος και στο Δήμο μας.

 

Είναι αδιανόητο να κατηγοριοποιούνται οι πολίτες της Αρκαδίας και να μην αντιμετωπίζονται ακριβώς το ίδιο όπως στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης, λες και ζούμε εμείς, στον Δήμο Τρίπολης, σε άλλη χώρα.

 

 Η μείωση του τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος για τους κατοίκους του Δήμου μας (ενός δημοσίου αγαθού) πρέπει να ισχύσει και να νομοθετηθεί και για τον Δήμο Τρίπολης. Καλούμε τον Δήμαρχο Τρίπολης και την Δημοτική Αρχή και σε αυτό το σοβαρότατο θέμα να μην γίνει ουραγός των εξελίξεων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.