Πολιτικη

Έργο βελτίωσης δρόμου Δυρράχι προς Ι.Μ Ρεκίτσης (video, photos)

Στις αρχές του Καλοκαιριού θα είναι έτοιμα τα πέντε από τα έξι συνολικά χιλιόμετρα που οδηγούν από την είσοδο του Δυρραχίου Φαλαισίας προς την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης. Ένα έργο, προϋπολογισμού 800 χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα Πυρόπληκτων, που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Ένα έργο που εντάσσεται στην βελτίωση των δρόμων προς τα μοναστήρια μας, που θεωρούμε πως μπορούν να βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, της Αρκαδίας μας.

Στην περιοχή της Φαλαισίας υλοποιούνται πολλά ακόμα έργα, τόσο οδικά όσο και αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων ενώ σύντομα θα υλοποιηθεί και το έργο από Δυρράχι προς Πολιανή.Επίσκεψη στο οδικό έργο που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας από την είσοδο του Δυρραχίου προς την Ιστορική Μονή Ρεκίτσης".

"Ένα έργο που θα βοηθήσει στην προβολή της περιοχής και θα καταστήσει επισκέψιμη την Ιστορική Μονή, εκεί από όπου έδρασε ο Παπαφλέσσας.

Ένα οδικό έργο που εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή για την ανάδειξη των μοναστηριών της Αρκαδίας μας, που εκτός από θρησκευτικοί τόποι μπορούν να γίνουν και τουριστικοί τόποι και να βοηθήσουν στην προσέλκυση επισκεπτών από την χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό".

"Το έργο θα είναι έτοιμο στις αρχές του Καλοκαιριού και το κόστος του ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Στην ευρύτερη περιοχή της Φαλαισίας του Δ.Μεγαλόπολης γίνονται αρκετά οδικά έργα και όχι μόνο και αυτό καταδεικνύει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια για την εξεύρεση πόρων σε δύσκολες εποχές και για την υλοποίηση έργων, που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, τότε που το χρήμα έρρεε άφθονο".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.