Πολιτικη

Τζιούμης: Ανύπαρκτη η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" κ. Κώστας Τζιούμης, με αφορμή το δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/4), στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ.Τζίουμης μίλησε για τις διακοπές και τη φασαρία που έγιναν στο Δ.Σ., αναφέροντας, πως η διακοπή, σύμφωνα με την πρόβλεψη του κανονισμού, αποτελεί το αίσχατο μέτρο για την τήρηση της τάξης.

"Όσες διακοπές έχουν γίνει στη θητεία του κ.Κακλαμάνου, δεν έχουν γίνει τα τελευταία 30 - 40 χρόνια", είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα αναφέρθηκε στα αδέσποτα και το ενδιαίτημα, που έχει νοικιάσει ο δήμος για αυτά, στην περιοχή της Νεστάνης.

"Επί 1μιση χρόνο πληρώνουμε 1500 ευρώ το μήνα και δεν έχουν βάλει , όπως λέει και ο λαός, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑ σα δήμος"

Μίλησε για άλλο ένα ψέμα της δημοτικής αρχής, πως την ευθύνη για την καθυστέρηση εδώ και ένα χρόνο την έχει η Κτηνιατρική Υπηρεσία και δεν έχει δώσει τις απαραίτητες άδειες για να προχωρήσει στην κατασκευή του ενδιαιτήματος.

Θέμα, που ετέθη και δεν απαντήθηκε από τον κ.Παυλή, ήταν τα σκουπίδια στα χωριά, όπου δεν γίνεται αποκομιδή των απορριμάτων και η δημοτική αρχή πρέπει να τοποθετηθεί.

Στη συνέχεια μίλησε για το Πάσχα στην Τρίπολη, που φθίνει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις φετινές εκδηλώσεις, που δεν υπήρχε συμμετοχή των πολιτών αλλά ούτε και από επισκέπτες.

"Οι πολίτες αξίζουν σίγουρα πολύ περισσότερα και πρέπει να δούμε πώς θα αναβαθμίσουμε το Πάσχα στην Τρίπολη"

Τέλος αναφέρθηκε στην ΚΕΔΗΤ, στα δεδομένα που πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν, και στα τρία χρόνια που έχουν περάσει χωρίς ο Δήμαρχος να έχει προσλάβει ορκωτούς λογιστές βρίσκοντας αστείες δικαιολογίες.

"Πάντα για τον Δήμαρχο θα υπάρχει μια δικαιολογία και θα φταίνε άλλοι."

Ο κ.Τζίουμης είπε χαρακτηριστικά πως γίνεται σαφώς προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου της ΚΕΔΗΤ από τον Δήμαρχο και τη Διοίκηση.

"Να σοβαρευτούν και να αντιμετωπίζουν την ΚΕΔΗΤ σαν κόρη οφθαλμού"

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.