Πολιτικη

Οδυσσέας: ΝΔ και ΣυΡιζΑ ακολουθούν συνταγή πόλωσης και δημαγωγίας... (vd)

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

... κι αυτή δεν μας οδηγεί πουθενά, τόνισε μεταξύ άλλων σε σημερινή συνέντευξη ο βουλευτής Αρκαδίας.

Πιο συγκεκριμένα τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (17/12) στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "Σήμερα" είναι τα εξής:

- Aυτό που συνέβη χθες με τον κ. Κουρουμπλή δε μου κάνει εντύπωση διότι ο κύριος Τσίπρας αυτές τις συμπεριφορές εξέθρεψε και αυτές λαμβάνει τώρα. Σήμερα όμως έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Από τη μια είναι η πανδημία, και από την άλλη ο προϋπολογισμός το Σάββατο. Αντί να μιλάμε για την οικονομία, την ακρίβεια, για τα προβλήματα που έχει ο κόσμος, για τις οικονομικές δυσκολίες των απλών πολιτών, για το ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, για τον εμβολιασμό, ασχολούμαστε με την διαγραφή του κυρίου Κουρουμπλή.

- Η κυβέρνηση άργησε πολύ να λάβει μέτρα για τον εμβολιασμό και κυρίως για την υποχρεωτικότητα που σώζει ζωές. Μεγάλη μερίδα των στελεχών της αντιπολίτευσης μάλιστα φλέρταραν με τους αντιεμβολιαστές και φούντωσαν το κίνημα αυτό. Τώρα τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά και η συζήτηση σήμερα περιστρέφεται σχετικά με την διαγραφή του κ. Κουρουμπλή και αν ήταν ή όχι σωστή και γιατί δεν διέγραψε τον κ. Πολάκη. Αυτή είναι η συνταγή που μας οδηγεί σε μεγαλύτερα προβλήματα. Την συνταγή αυτή εμείς δεν μπορούμε να την ακολουθήσουμε.

- Η χώρα τα τελευταία χρόνια πέρασε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Η πόλωση όλα αυτά τα χρόνια είτε από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας είτε από την πλευρά του ΣυΡιζΑ, δε μας οδήγησαν πουθενά. Θα μπορέσουμε να βγούμε από τα αδιέξοδα αν τα σταματήσουμε όλα αυτά. Η συνταγή την οποία ακολουθούν Νέα Δημοκρατία και ΣυΡιζΑ, είναι συνταγή πόλωσης και δημαγωγίας. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.