Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "O Παυλής σύντομα θα είναι στην αντιπολίτευση" (video)

Ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη (07/02), στα τοπικά μέσα και αναφέρθηκε σε θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε μεταξύ άλλων:

"Ενώ τα ερωτήματα μου ήταν συγκεκριμένα γι' αυτό το θέμα, η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο ξέφυγε, κι άρχισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής να αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα.

Καταλήγει ο κ. Παυλής πάντα, λέγοντας ότι έχει τη λύση με το μηδενικό κόστος κι ότι κάποιοι αόρατοι εχθροί τον εμποδίζουν να τα υλοποιήσει".

Kαι συνέχισε υπογραμμίζοντας πως: "Τα πρώτα χρόνια ζητούσε στους πολίτες να τον αναδείξουν Δήμαρχο για να μας την πει, τώρα τι έχει να πει; Έχει τη διαχείριση των θεμάτων 3,5 χρόνια και λέει όλο θεωρίες, ότι τα απορρίμματα θα πάνε στη Μεγαλόπολη.

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Παυλής, ότι σύντομα θα είναι πάλι στην αντιπολίτευση και θα έχει την άνεση να μας τα λέει όλα αυτά...".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.