Πολιτικη

"Τραγικές εικόνες κατά την επίσκεψη του Τσίπρα στην Τρίπολη"

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη (28/2).

Ορισμένα σημαντικά σημεία της συνέντευξης του κ. Βλάση:

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη:

"Η χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη, σε μια φιλήσυχη πόλη, έγινε αφορμή για να δούμε τραγικές εικόνες. Δε θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου να έχει έρθει στην Τρίπολη Πρωθυπουργός – αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο – και να έχει αποκλειστεί το κέντρο της πόλης από κλούβες με αστυνομικούς και ΜΑΤ και ταυτόχρονα να πέφτουν δακρυγόνα σε αθώους πολίτες που ήθελαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της Κυβέρνησης".

Η έγκριση της ΣΔΙΤ:

"Την ίδια ώρα στον προφυλασσόμενο χώρο της εκδήλωσης ο κ. Τσίπρας επένδυε για ακόμη μία φορά στο ψέμα, με μεγαλύτερο από όλα την τοποθέτησή του για τη ΣΔΙΤ της διαχείρισης απορριμάτων, για την οποία ανέφερε ότι υπάρχει η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ισχυρισμοί ανυπόστατοι καθώς το Ελεγκτικό Συνέδιο (Ε' Κλιμάκιο – Πράξη 69/2018) άναψε “κόκκινο φως” στις 05 Φεβρουαρίου 2018".

Προανακριτική για Κουρουμπλή, Ξανθό, Πολάκη:

"Η Ν.Δ. ζητά προανακριτική επιτροπή για τους κυρίους Κουρουμπλή, Πολάκη και Ξανθό ακριβώς επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει όλα να έρθουν στο φως. Και περιμένουμε την Κυβέρνηση να ψηφίσει υπέρ της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης, όπως το ίδιο κάναμε κι εμείς για στελέχη που αφορούν την παράταξή μας".

Φαρμακευτική κάνναβη: 

"Δεν είναι δυνατόν, ενώ η χώρα έχει να διαχειριστεί τόσο σοβαρά θέματα, η Κυβέρνηση να προσπαθεί να φέρει από το παράθυρο την αποποινικοποίηση του χασίς μέσω του Σ/Ν για τη χρήση κάνναβης για την φαρμακευτική-ορθή χρήση της οποίας συμφωνούμε".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.