Πολιτικη

Απάντηση Παπαηλιού σε επικρίσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης

Στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού απάντησε στην αντιπολίτευση για την επικριτική στάση της.

"Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής (29.3.2018), απάντησε σε επικρίσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης, λέγοντας μεταξύ των άλλων τα εξής:

Χωρίς αμφιβολία, η νομοθέτηση, μέσω τροπολογιών, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Όλοι το αναγνωρίζουμε. 

 

Όμως η κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Οι χρονοβόρες διαδικασίες του κοινοβουλίου πολλές φορές δεν επαρκούν. Οι σύγχρονες ανάγκες της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής καθημερινότητας επιβάλλουν την ανάγκη να υπάρχει άμεση και επείγουσα νομοθετική κάλυψη σε σοβαρά θέματα που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης. Διότι η ζωή δεν περιμένει.

 

Σ΄ αυτό το πλαίσιο, ίσως πρέπει να ιδωθούν και να αναθεωρηθούν συγκεκριμένες διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής.

 

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, επικαλούνται συνεχώς δημοσιεύματα των κίτρινων μ.μ.ε. και των γνωστών αγνώστων sites, που πολλές φορές έχουν αναληθές-ψευδές, υποθετικό και αντιφατικό περιεχόμενο. Και αυτό γίνεται ελλείψει επιχειρημάτων. Και καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει, ακόμη και σε ανύπαρκτα θέματα ή θέματα που ήδη και επανειλημμένα έχουν απαντηθεί. Τι να πει κανείς!"     

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.