Πολιτικη

Επίσκεψη Παπαηλιού στην Κυνουρία

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς που πραγματοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, επισκέφθηκε περιοχές της Κυνουρίας και συζήτησε για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού στο πλαίσιο των επισκέψεων και συναντήσεων που πραγματοποιεί στην Αρκαδία με θεσμικούς, κοινωνικούς, παραγωγικούς φορείς αλλά και τους πολίτες, τους κατοίκους των πόλεων, των κωμοπόλεων και των χωριών της, την Τετάρτη 11.4.2018, επισκέφθηκε το Λεωνίδιο, τα Πούληθρα, την Πραγματευτή-Σαμπατική και τα Πέρα Μέλανα.

 

 

Ειδικότερα, ο Γιώργος Η. Παπαηλιού συναντήθηκε με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, ενημερώθηκε και συζήτησε για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και τον περαιτέρω προγραμματισμό έργων που προωθούνται με τη στήριξη της κυβέρνησης. 

 

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου και συζήτησε με τον διευθυντή και εργαζόμενους σ'αυτό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως στον τομέα της στελέχωσής του με νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Ο Γιώργος Η. Παπαηλιού αναφέρθηκε στην εργώδη και επιτυχή προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση "να σταθεί στα πόδια του" το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στην προώθηση του θεσμικού πλαισίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

 

Σημαντική ήταν και η συνάντηση του Γιώργου Η. Παπαηλιού με τους εκπροσώπους του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Πουλήθρων, με τους οποίους συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα αλλά και προτάσεις που αφορούν ζητήματα των συνεταιρισμών και του αγροτικού κόσμου της περιοχής.   

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.