Πολιτικη

Τσιαμούλος: Ο Αστέρας διαφημίζει την Τρίπολη παγκοσμίως

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αστέρα Τρίπολης από τη δημοτική παράταξη "Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα"

Η απολύτως επιτυχημένη πορεία του Αστέρα Τρίπολης και η έξοδός του στην Ευρώπη, προκάλεσε αίσθηση και πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης της Τρίπολης, θέλησε να εκφράσει και επισήμως, μέσω επιστολής, τα συγχαρητήριά του στην ΠΑΕ Αστέρας και σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της.

 

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Η παράταξη «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα» εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την κατάκτηση της 5ης θέσης και την εκ νέου συμμετοχή της ομάδας στο Europa League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

 Η φετινή “παρέα” και το κατόρθωμά του Αστέρα Τρίπολης γεμίζει χαρά και περηφάνια όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους Αρκάδες και καθιερώνει πλέον τον Αστέρα ως δύναμη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Αυτή η τεράστια επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης έρχεται ως συνέχεια της ανοδικής πορείας του αρκαδικού αθλητισμού σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

 

 Εκφράζουμε επίσης την ευγνωμοσύνη μας στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ Γιάννη Καυμενάκη και Δημήτρη Μπάκο, για τα όσα έχουν προσφέρει στην πόλη μας και το νομό μας. Πέρα από την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, μέσω του Αστέρα μας, ταξιδεύουν και διαφημίζουν την Τρίπολη κάνοντάς την γνωστή σε όλο τον πλανήτη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.