Πολιτικη

Παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους (photos)

Σημαντικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε επικίνδυνα σημεία, μετά τη διασταύρωση προς Καστρί, στον δρόμο Τρίπολης- Άστρους.

Όπως ανέφερε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας: 

"Γίνεται διαπλάτυνση και κόβονται επικίνδυνες στροφές κατά μήκος ενός χιλιομέτρου. Τα έργα θα ολοκληρωθούν εντός δέκα ημερών.

Επιπλέον υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση 1,5 εκ ευρώ και το έργο βαίνει προς δημοπράτηση για την βελτίωση του δρόμου Τρίπολη- Ρίζες -Άστρος σε όλα τα επικίνδυνα σημεία.

Ο δρόμος Τρίπολης-Άστρους είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού το Άστρος αποτελεί το επίνειο της Τρίπολης και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ως Περιφέρεια υλοποιούμε και άλλα έργα στην Αρκαδία, χαρακτηριστικά μέσα στο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα δημοπρατηθούν 50 και πλέον έργα.

Οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στην αλλαγή του νόμου για τις αναθέσεις που μας έφεραν πίσω ένα με δύο χρόνια, αλλά τώρα που ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, τρέχουμε και η Αρκαδία θα γίνει πάλι εργοτάξιο."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.