Πολιτικη

Τζιούμης: "κ. Παυλή οι πολίτες έχουν καταγράψει την ανυπαρξία σας "

O επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο", σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την παρουσίαση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, του έργου ύδρευσης της Μανθυρέας, στα τοπικά μέσα.

Ο Κώστας Τζίουμης έγραψε: 

"Η ανυπαρξία σας δεν κρύβεται κ Δήμαρχε.

Ο κ. Παυλής, αφού για τέσσερα ολόκληρα χρόνια εγκατάλειψε πλήρως τα χωριά μας, όπως βέβαια και την πόλη, εμφανίστηκε χθες να παρουσιάζει στα ΜΜΕ ένα απλό έργο, 1000 μέτρα σωλήνες ύδρευσης, στο χωριό Μανθυρέα. 

Βέβαια, για τη Μανθυρέα είναι πολύ σημαντική αυτή η παρέμβαση, θα έπρεπε όμως, αυτή, όπως και δεκάδες άλλες παρεμβάσεις να έχουν γίνει στα χωριά μας, αφού οι κάτοικοι πληρώνουν κανονικά τη ΔΕΥΑΤ, αυτά τα τέσσερα χρόνια που είστε στη διοίκηση κ. Παυλή. 

Δυστυχώς όμως αφήσατε για τέσσερα χρόνια τα χωριά στη μοίρα τους και νομίζετε τώρα, το τελευταίο εξάμηνο της παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα,ότι με παλαιοκομματικές τακτικές θα κοροϊδέψετε τους πολίτες. Δυστυχώς για εσάς όμως κ. Παυλή, οι πολίτες έχουν καταγράψει την πλήρη ανυπαρξία σας και έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει ότι η θητεία σας ήταν μία χαμένη θητεία για το δήμο."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.