Πολιτικη

"O Σύριζα συγκαλύπτει το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ"

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" κατήγγειλε ευθέως και δημοσίως πως το κυβερνών κόμμα έχει.."θάψει" το πόρισμα οικονομικού ελέγχου της ΚΕΔΗΤ

 

Μάλιστα, προχώρησε έτι περισσότερο, δηλώνοντας πως θα κινήσει επίσημη θεσμική διαδικασία, μέσω των Αρκάδων Βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου το ζήτημα να τεθεί ως επερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τσιαμούλος την 4η Δεκεμβρίου 2018 σε τοπικά ΜΜΕ και σχετίζονταν με την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

 

Συνακόλουθα, ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επικείμενη εορταστική περίοδο, σχολιάζοντας το κόστος τους αλλά και τη "φιλοσοφία" που τις διέπει, ως εξής:

 

"Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για εκδηλώσεις των 100.000,00 ευρώ και για Μπαχ και Μπετόβεν, ενώ η πόλη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, όπως είναι τα αδέσποτα και η διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτά δεν είναι "πολιτισμός", κ. Βρέντα;" 

 

Η παραπάνω φράση συνοψίζει την ουσία της κριτικής που απηύθυνε, για πολλοστή φορά, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" απέναντι στη Δημοτική Αρχή αλλά και προσωπικά απέναντι στον Αντιδήμαρχο επί των πολιτιστικών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.