Πολιτικη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βράβευσε τον Τατούλη!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βράβευσε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την εκρηκτική Τουριστική ανάπτυξη στην Πελοπόννησο.

Ως η πιο φιλόξενη Περιφέρεια με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό τιμήθηκε στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη η Πελοπόννησος, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2019.  Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Τατούλη η Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργός Τουρισμού (2012-2015) κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Κατά την παρουσίαση του βραβείου ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Είναι εντυπωσιακό το νούμερο για αύξηση της συνδεσιμότητας του αεροδρομίου της Καλαμάτας μεγαλύτερη από 1700%. Βραβεύουμε σήμερα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για την αφοσίωσή του από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του στην Πελοπόννησο στις συνδυασμένες ενέργειες που έφεραν σημαντική τουριστική ανάπτυξη  στην Περιφέρεια του, ενώ αντιμετώπισε με επιτυχία την οικονομική κρίση, με πρόσφατη την ίδρυση Τράπεζας, ενώ αντιμετώπισε και την μιζέρια με ανάληψη πρωτοβουλιών και επένδυση στην εξωστρέφεια». 

Το βραβείο που έλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι το Best Greek Hospitality Region για τις υψηλές αποδόσεις των συνδυασμένων στρατηγικών που εφαρμόστηκαν στον τουρισμό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εκρηκτικά αποτελέσματα αφίξεων στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. 

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Επίσης βραβεύονται άτομα που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.