Πολιτικη

Τσιαμούλος: Απόκριες χωρίς Καρναβάλι δεν γίνονται! (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (8/3) ο επικεφαλής της Παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος. 

O κ. Τσιαμούλος σχολίασε τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης της 5ης Μαρτίου 2019.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θέμα των επικινδύνων αερίων σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Τρίπολης, στο κειμήλιο του όρκου του Κολοκοτρώνη που βγαίνει σε δημοπρασία, στα απορρίμματα, τις προεκλογικές εργασίες σε αγροτικούς δρόμους του Δήμου Τρίπολης, καθώς και τις απόκριες. 

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως "απόκριες χωρίς Καρναβάλι δεν γίνονται" και ότι "η Τρίπολη το τριήμερο καταρρέει".

Κλείνοντας έστειλε ευχές σε όλες τις γυναίκες για την 8η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και δήλωσε πως "την γυναίκα την θέλουμε στην πρώτη γραμμή". Επίσης κάλεσε όλες τις γυναίκες απόψε στις 22:00 στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στην γιορτή της γυναίκας που θα γίνει στο καφέ-μπαρ D - Tales, στην πλατεία Πέτρινου, στην Τρίπολη.

 

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.