Πολιτικη

Επί τάπητος και η πολιτική προστασία

Σύσκεψη Νίκα με τους αντιπεριφερειάρχες.

Ο συντονισμός σε μια ενότητα βασικών θεμάτων αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη χθες Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποία μετείχαν όλοι οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, συζητήθηκε ειδικότερα ο συντονισμός σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός των ρεμάτων, οι αναλήψεις δαπανών, καθώς και τα έργα όλων των προγραμμάτων.

Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα του συντονισμού που πρέπει να υπάρχει ως προς την προετοιμασία για την ένταξη έργων -περί την άνοιξη του 2020- στο αναθεωρημένο ΕΣΠΑ/ΠΕΠ, ενώ εξετάστηκε και το θέμα της χρήσης και της κίνησης εν γένει των υπηρεσιακών οχημάτων για το οποίο, όπως τονίστηκε, προτεραιότητα θα δίνεται στην εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και των υπηρεσιών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.