Πολιτικη

Eκλογές ΚΙΝΑΛ: Επιστροφή Παπανδρέου με σύνθημα "νέα αλλαγή"

Φωτογραφία: papandreou.gr

Ανακοίνωσε χθες την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Μιλώντας για την ανάγκη μιας «νέας αλλαγής», ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα χθες το βράδυ την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, επικυρώνοντας την πλήρη ανατροπή του προεκλογικού σκηνικού στη Χαρ. Τρικούπη, μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα. Ο πρώην πρωθυπουργός, πριν δημοσιοποιήσει την απόφασή του είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία, σύμφωνα με τη Χαρ. Τρικούπη, "του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως σε όλους τους υποψηφίους".

"Η δημοκρατική προοδευτική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευθεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου. 

Οπως αναμενόταν, επιπλέον, ανέδειξε με σαφήνεια και το ιδεολογικό στίγμα της υποψηφιότητάς του, τονίζοντας την ανάγκη το Κίνημα να γίνει "καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης", καθώς και "παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση", απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα να μετατραπεί η εσωκομματική εκλογική διαδικασία "σε γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής".

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.